Wat is een Business Support?

Weet je wat een virtual assistant is? Het beroep is enorm in opkomst en wordt steeds beter bekend. Toch kies ik ervoor om door het leven te gaan als (virtual) Business Support. Een beetje eigenwijs wel. In dit artikel leg ik je uit wat het is, wat het voor jou doet en waarom ik hiervoor kies.

Wat is een Business Support?

Business Support betekent letterlijk bedrijfsondersteuning of zakelijke ondersteuning. Meer hoef je eigenlijk niet te weten, toch? Maar misschien toch wel. Als je namelijk op een willekeurige vacaturebank zoekt naar een vacature voor een Business Support medewerker dan vind je er veel. En bijna alle vacatures hebben een ander functieprofiel. Ik ga hier letterlijk van AAN, want dit geeft zoveel mogelijkheden! Maar net als virtual assistants, heb ik ook een expertisegebied waar ik ondernemers bij ondersteunen.

Maar waarom kies ik dan voor deze term?

De term Business Support geeft voor mij veel meer aan wát ik doe. Ik assisteer niet alleen, ik ondersteun duurzame en educatieve ondernemers zowel als scholen bij (het bereiken van) belangrijke doelstellingen. Ik ben meer dan extra handjes in een onderneming of voor een ondernemer. Ik denk strategisch mee en zet ideeën om in uitvoerbare acties

Ik ben een schop onder je kont wanneer je het nodig hebt, maar ik kom bijvoorbeeld ook met andere ideeën of invalshoeken op momenten dat ondernemers met mij sparren.

Geen zorgen, ik kick er ook écht op om to-do lijstjes af te werken. Dus dat met die extra handjes zit ook gewoon goed.

Dus waar wacht je nog op? Pak de telefoon en neem contact met me op om te bespreken wat de opties zijn. Dat kost je even een paar minuten, maar kan je zó veel opleveren! Of plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek via de tool hieronder. 

Over mij

Ik ben Ilse Nagy en ik zorg ervoor dat ondernemers in verbinding blijven met hun klanten door mijn ervaring op het gebied van sales, marketing en klantenservice in te zetten. ‘Let’s get (sh)it done’ is mijn motto.