Over mij

Dit vind ik echt by far de vreemdste pagina om te schrijven en wellicht laat ik dat in de toekomst eens door een ander doen. Maar zéker voor een dienstverlenend bedrijf, vind ik de ‘Over mij’ pagina onmisbaar. 

Mijn naam is Ilse Nagy en ik werk als projectjuf. Ik ben ook bekend als business support. Ik help basisscholen om in verbinding te staan met elkaar door communicatie en organisatie te vergemakkelijken. Ik houd van eenvoud! En vragen stellen. Door communicatie en organisatie over te nemen en projectmatig aan te pakken, zorg ik ervoor dat er tijd en ruimte over is voor elkaar: het team, de leerlingen en ouders.

Nieuwsgierig? Maak je -net als ik- liever persoonlijk kennis? 

Een stukje geschiedenis

Mijn man en ik kwamen 12 jaar geleden terug uit Engeland, waar we bijna 2 jaar met veel plezier hebben gewoond en gewerkt. We zaten midden in een economische crisis. Ik heb toen overwogen om zelfstandige te worden, maar niet gedaan. Ik dacht: ‘Wie zit er nu te wachten op ondersteuning op freelancebasis?’

En nu…

Flash forward naar 2021: in augustus stond ik opnieuw voor een keuze wat ik met mijn carrière wilde.  Inmiddels is het beroep virtual assistant veel bekender geworden. De raakvlakken die ik met dit beroep heb, zijn erg groot. En dacht ik: “Als ik nu niet voor mezelf begin, doe ik het waarschijnlijk nooit!”

In mijn loopbaan heb ik ontzettend veel ervaring opgedaan in commerciële functies. Ik sta alleen niet graag op de voorgrond. En ik zag dus mijn kans schoon om in het jasje van business support – en nu projectjuf – met mijn ervaring andere ondernemers te (onder)steunen. 

Inmiddels is mijn focus geshift. Ik richt me met mijn onderneming op basisscholen. Als ouder en lid van de medezeggenschapsraad maak ik van dichtbij mee hoe nijpend de situatie in het primair onderwijs is. Ik ben ervan overtuigd dat ik mijn steentje kan bijdragen door mijn kennis en ervaring in te zetten om de projecten die niet direct met het lesgeven te maken hebben, over te nemen en makkelijker te maken.

Waarom ik basisschool wil ondersteunen is eigenlijk heel eenvoudig. Ik wil helemaal niet in een onderneming in de spotlight staan. Ik wil wél onderdeel zijn van een succesverhaal. Ik haal er voldoening uit om van ‘niets’ iets te maken en blije mensen om me heen te verzamelen.

Wat ik breng:

Ik heb 7 redenen voor jou
op een rij gezet om een
Business Support in te huren.

Keep Calm and Carry On met een business support voor ondernemers

Fun Facts

Kernwoorden en -waarden

Zeg je Ilse, dan zeg je:
BETROUWBAAR – CREATIEF – ANGLOFIEL – ANALYTISCH – LOYAAL – LIEF – OPLOSSINGSGERICHT – NIEUWSGIERIG – LEERGIERIG – AUTHENTIEK – DUURZAAM – HUMOR – WANDELEN – DANSEN – RECHTVAARDIG – HULPVAARDIG – ORGANISTOR – TEKENAAR – BESCHEIDEN – GRONDIG – TALIG – PLANTENMOEDER -MENSGERICHT – GEDREVEN – OPEN