Grip op de communicatie van jouw basisschool

In 6 weken verbindend communiceren

Je bent zo trots als een pauw op jouw school en leerlingen. Maar alle inspanningen vertalen zich niet in een verbeterde oudertevredenheid. Of het aantal nieuwe aanmeldingen. Je begint je af te vragen of het wel duidelijk is voor welk fantastisch onderwijs jouw school staat. Weten je ‘eigen’ ouders dat wel?  

In 6 weken werken we samen aan communicatie dat bij jouw school past.  Na dit traject communiceer je vol vertrouwen en met een duidelijk doel.

Na 6 weken weet je hoe je verder wilt met de interne en externe communicatie en welke acties je daarvoor moet inzetten.

Herken je dit gevoel?

Hoe zou het zijn als…

Wat het traject jouw school oplevert:

Het traject is perfect voor jouw school als je...

Dit traject is niets voor jouw school als je...

Hoe ziet het communicatie traject eruit?

Aan de hand van een oriënterend gesprek voer ik een nulmeting uit. Dit houdt in dat ouders en leerkrachten (en waar mogelijk ook leerlingen) worden betrokken om erachter te komen hoe het ervoor staat. 

Op basis van de ontvangen input, inventariseer ik wat de verbeterpunten zijn en leg deze voor aan een focus- of werkgroep, of aan het management team. 

Daarop baseer ik een kort & krachtig adviesrapport. Je ontvangt een opzet voor een actieplan (met mogelijke doorlooptijd) en een opzet voor een communicatieplan, allemaal op maat voor jouw school. Jij en je collega’s ontvangen handige tips, alle afspraken in een overzicht en helderheid over hoe er met alle betrokkenen wordt gecommuniceerd: van ouders tot en met de pers.

Na 6 weken heb jij een helder beeld van de communicatie zoals het er nu is én waar je naar toe kunt en wilt.

Dit is wat je krijgt:

Over mij

Ik ben Ilse Nagy en ik zorg ervoor dat basisscholen in verbinding blijven met hun team, leerlingen en ouders door mijn vaardigheden en ervaring op het gebied van sales, marketing en klantenservice in te zetten.  

Jeroen Hopmans
Jeroen HopmansDirecteur OBS De Twee Wieken
Read More
Ilse is al geruime tijd als MR lid en ouder betrokken bij obs De Twee Wieken. Zij doet dat op haar eigen bescheiden en integere manier, op inhoud en met respect voor eenieder. Met haar eigen bedrijf, Leaf Support, is zij op het vlak van communicatie(middelen) en digitale media een prettige en sterke gesprekspartner. Met haar inhoudelijke expertise stimuleert zij de ontwikkelgroep Communicatie stappen te zetten, concretiseert zij waar nodig en pakt zij haar rol in de uitvoering. Kortom, aanbevelenswaardig.

Wat anderen zeggen

Neem contact op of boek jouw kennismakingsgesprek:

Communicatietraject

In 6 weken grip op jouw communicatie
1575 éénmalig traject, inclusief
  • Oriënterend gesprek
  • Nulmeting interne- en externe communicatie
  • Adviesrapport, inclusief verbeterpunten
  • Opzet communicatieplan, inclusief actieplan
ACTIE