Steun en toeverlaat op jouw basisschool

Laat jouw basisschool floreren

Het zijn moeilijke tijden voor het onderwijs. Iedere leerkracht en iedere ouder kan zich voorstellen hoe het moet zijn voor het bestuur en het team om een basisschool draaiende te houden. Er was al een tekort aan leerkrachten. Maar nu kamp je ook nog eens met uitval door ziekte of zelfs door vertrekkende leerkrachten.

Een basisschool is nét een bedrijf. Naast de core business, het onderwijs zelf, moet een school draaiende worden gehouden. Je wilt goed met elkaar samenwerken, je wilt tevreden collega’s, leerlingen en ouders, je wilt leerlingen goed voorbereid naar het middelbaar onderwijs sturen. En er liggen ook nog projecten die je ten goede van de school wil uitvoeren. Waar begin je?

Waar kan ik je mee helpen?

Van ‘we doen maar wat’ naar een helder plan. Het kan! In 6 weken tijd zorgt de projectjuf dat jouw basisschool precies weet wat er moet gebeuren om de communicatie en marketing van de school naar een hoger niveau te tillen. Onder professionele begeleiding heb jij na 6 weken de verbeterpunten in kaart, een duidelijke actieplan, een frisse kijk op de communicatie én een heleboel tips en tricks waar je nu mee kunt starten. En die bij jouw basisschool past!

Ilse_Nagy_36

Projecten laten uitvoeren

Je hebt projecten op de plank liggen. Misschien wil je een nieuwe communicatie-app. Of moet er voor een jubileum nog van alles geregeld worden. Er is een thema waar jouw leerkrachten écht aandacht aan moeten besteden, maar dat buiten het curriculum ligt. En eigenlijk heeft niemand er tijd voor… Met dit traject kun je erop vertrouwen dat je projecten voor het eind van het schooljaar ‘up and running‘ zijn!

Binnenkort lees je hier meer over

Interim Plus

Is jouw administratief medewerker tijdelijk uitgevallen? Kan jouw (interim) directeur tijdelijke ondersteuning gebruiken? Je kunt rekenen op de flexibele inzet van Leaf Support mét een bonus. Tijdens de interim periode kijk ik mee naar de werkprocessen en breng ik in kaart waar jij en je school nog slimmer kunnen (samen)werken.

Binnenkort lees je hier meer over

Zit jouw gewenste inzet hier niet tussen? Leaf Support biedt flexibele ondersteuning op basis van een maandabonnement of een strippenkaart. Maak gebruik van 20 jaar commerciële en administratieve ervaring en creeër ruimte voor jouw team om zich te concentreren op hun kerntaak: de kwaliteit van hun lessen en contact met leerlingen en ouders.

Ilse_Nagy_9
Jeroen Hopmans
Jeroen HopmansDirecteur OBS De Twee Wieken
Read More
Ilse is al geruime tijd als MR lid en ouder betrokken bij obs De Twee Wieken. Zij doet dat op haar eigen bescheiden en integere manier, op inhoud en met respect voor eenieder. Met haar eigen bedrijf, Leaf Support, is zij op het vlak van communicatie(middelen) en digitale media een prettige en sterke gesprekspartner. Met haar inhoudelijke expertise stimuleert zij de ontwikkelgroep Communicatie stappen te zetten, concretiseert zij waar nodig en pakt zij haar rol in de uitvoering. Kortom, aanbevelenswaardig.

Wat anderen zeggen

Over mij

Ik ben Ilse Nagy en ik zorg ervoor dat basisscholen in verbinding blijven met hun team, leerlingen en ouders door mijn vaardigheden en ervaring op het gebied van sales, marketing en klantenservice in te zetten. ‘Let’s get (sh)it done’ is mijn motto.